Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Política de privacitat

Quina informació recollim?

Recopilem informació vostra quan us registreu al nostre lloc o feu una comanda.

En fer la comanda o registrar-se al nostre lloc, segons correspongui, és possible que se us demani que introduïu el vostre: nom, adreça de correu electrònic o adreça postal.

 

Per a què fem servir la teva informació?

Qualsevol de la informació que recopilem de vostè es pot utilitzar d’una de les maneres següents:

Per personalitzar la teva experiència
(la vostra informació ens ajuda a respondre millor a les vostres necessitats individuals)

Per millorar la nostra web
(ens esforcem contínuament per millorar les ofertes del nostre lloc web en funció de la informació i els comentaris que rebem de vosaltres)

Per millorar el servei al client
(la vostra informació ens ajuda a respondre de manera més eficaç a les vostres sol·licituds d’atenció al client i necessitats de suport)

Per processar transaccions
La vostra informació, ja sigui pública o privada, no serà venuda, intercanviada, transferida o cedida a cap altra empresa per cap motiu, sense el vostre consentiment, que no sigui amb la finalitat expressa de lliurar el producte o servei adquirit sol·licitat.

Per administrar un concurs, una promoció, una enquesta o una altra funció del lloc

Per enviar correus electrònics periòdics
L’adreça de correu electrònic que proporcioneu per al processament de la comanda només s’utilitzarà per enviar-vos informació i actualitzacions relatives a la vostra comanda.

 

Com protegim la teva informació?

Implementem una varietat de mesures de seguretat per mantenir la seguretat de la vostra informació personal quan feu una comanda o introduïu, envieu o accediu a la vostra informació personal.

Oferim l’ús d’un servidor segur. Tota la informació confidencial/de crèdit subministrada es transmet a través de la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i després es xifra a la nostra base de dades de proveïdors de passarel·la de pagament només per ser accessible per aquells autoritzats amb drets d’accés especials a aquests sistemes, i estan obligats a mantenir la informació confidencial.

Després d’una transacció, la vostra informació privada (targetes de crèdit, números de seguretat social, finances, etc.) no es conservarà en un arxiu durant més de 60 dies.